Producator de candelabre, masti calorifer, balustrade din alama si fier forjat
Eldstil.com – Contact

Tel: 0721.330.736; Tel2: 0724.266.676;

Email: contact@eldstil.com

Web: www.eldstil.com

Toate pozele si fotografiile prezente in aceasta sectiune sunt imagini reale cu lucrarile executate de noi. Nu veti gasi imagini imprumutate, copiate ori furate. De altfel, copierea acestor imagini fara acordul scris al S.C Electric Deco Stil SRL este strict interzisa.
Daca nu gasiti lucrari ce se aseamana cu preferintele dvs. in sectiunea de inspiratie ori lucrari, ne puteti contacta conform punctului trei(3) din pagina de intrebari frecvente pentru o oferta personalizata.

Aplice
Despre Aplice

De cele mai multe ori, aplicele sunt folosite ornamental pentru a umple sau pentru a scoate in evidenta un anume element decorativ.
Insa, in cele mai multe cazuri, aplicele pot fi insusi niste elemente decorative ce imbina utilul cu placutul si dau o armonie incaperii.

Galerie de imagini cu Aplice ›

Balustrade exterioare
Despre balustradele exterioare

O putem defini ca element arhitectural cu un rol atat de sigurantat cat si estetic. Element ce poate schimba radical infatisarea si asptectul unei cladiri.
 
 
 
 
Galerie de imagini cu balustrade exterioare ›

Balustrade interioare
Despre balustradele interioare

Pe langa aplice, candelabre, mastile de calorifer si de semineu, si balustradele au un rol la fel de important din punct de vedere estetic cat si arhitectural.
 
 
 
 
Galerie de imagini cu balustrade interioare ›

Candelabre din alama
Despre Candelabre

Daca ar trebui sa descriu in cateva cuvinte candelabrele din alama, acestea ar fi: rafinament, eleganta si bun gust. Un candelabru unicat va fi mereu in ton cu arta si cu elementele specifice ce-l inconjoara.
 
 
 
Galerie de imagini cu candelabre ›

Copertine
Despre Copertine

O solutie de a te bucura de bogatiile naturii fara a fi deranjat de intemperii ori de razele puternice ale soarelui este de a te afla la umbra unei copertine. Protejeaza intrarea ori terasa casei cu ajutorul unei copertine.

Galerie de imagini cu copertine ›

Felinare
Despre Felinare

Pe langa efectele de lumia ce se pot obtine cu ajutorul felinarelor, atat in aer liber cat si intr-o incapere, acestea se pot personaliza astfel decoratiunilor ori stilului deja prezent.
 
 
 
Galerie de imagini cu felinare ›

Lampadare
Despre Lampadare

Un ambient relaxant si calduros pe langa multe altele poate fi adus in intregime cu ajutorul unui lampadar. Acestea va pot tine de vegheatunci cand cititi, luati cina ori in multe alte activitati.
 
 
Galerie de imagini cu Lampadare ›

Masti de calorifer sau semineu
Despre Mastile de calorifer/semineu

O solutie practica pentru aspectul inestetic al caloriferului si „gurilor” de seminee il reprezeinta in special mastile, din alama sau fier forjat.
Acestea se pot atasa cu usurinta in stil cu elementele prezenta in incapere.
Galerie de imagini cu mastile de calorifer/semineu ›

Panouri Gard
Despre Panourile de gard

Gardul este in sepcial ales pentru functionalitatea sa, privirile indiscrete si persoane nepofite, insa cu toate acestea, nu trebuie obligatoriu ca acesta sa fie in discrepanta cu locuinta ori cladirea pe care o imprejmuieste.

Galerie de imagini cu panouri de gard ›

Porti auto
Despre Portile auto

Un model simplu, deloc sofisticat, impreuna cu un gard de acelasi stil vor da o imagine mai buna asupra locuintei si a curtii.
 
 
 
 
Galerie de imagini cu porti auto ›

Elemente decorationale
Despre Elementele decorationale

Fie ca este vorba de o incapere, un parc, un restaurant, pentru imbunatatirea imaginii ori evidentierea unui anumit loc, este nevoie de un element decorational din alama ori fier forjat.

Galerie de imagini cu elemente decorationale ›

Drepturile de autor

Vinderea, reproducerea, copierea, multiplicarea precum si folosirea materialelor prezente pe acest site(www.eldstil.com ) in moduri si scopuri ce nu respecta dispozitiile legislatiei romanesti sau internationale cu privire la drepturile de autor si propietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Parteneri
Urmareste-ne