Producator de candelabre, masti calorifer, balustrade din alama si fier forjat
Eldstil.com – Contact

Tel: 0721.330.736; Tel2: 0724.266.676;

Email: contact@eldstil.com

Web: www.eldstil.com

Prin aceasta pagina ne propunem sa imbunatatim cat si sa simplificam experienta navigarii utilizatorilor ce urmaresc acest site. Pagina aceasta cuprinde intrebari si nelamuriri frecvente asupra serviciilor oferite precum si termenilor sau informatiilor pe care un client ar trebui sa le cunoasca despre aceasta „industrie”.

 

1. Aveti un magazin / showroom?

Lucrarile efectuate de noi pana in acest moment au fost executate in urma unor comenzi, dimensiuni si modele unice, ori restaurari. Asadar, cu exceptia pozelor afisate in sectiunea cu lucrari, nu avem exemple ori modele pe stoc.

2. Ce lucrari puteti executa?

In principiu putem executa orice lucrare din fier forjat sau alama, daca nu gasiti nimic asemanator cerintelor in sectiuniea cu lucrari ori cea de inspiratie, ne puteti contacta pentru o oferta si specificatii individuale conform punctului de mai jos.

3. Cum primesc o oferta pentru lucrarea si cerintele mele?

Dupa cum am amintit si mai sus, fie ca este vorba despre dimensiuni, forma ori model, fiecare lucrare este unica in felul sau. In aceste conditii nu putem stabili un pret inainte de a ne comunica anumite informatii precum: dimensiuni aproximative, modelul – daca este stabilit, materialul din care se doreste, locatia.

Asadar, pentru a primi o cotatie de pret va rugam sa ne contactati prin oricare dintre cele trei metode si sa ne comunicati cat mai multe detalii relevante. Daca aveti nevoie de sfaturi sau nu sunteti siguri despre ce doriti, vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam si sa va oferim solutii.

Metodele de contact sunt dupa cum urmeaza: formularul din cadrul siteului, adresa directa de mail – contact@eldstil.com ori numarul de telefon – 0721.330.736.

 

4. Oferiti transport?

Transportul este de asemenea influentabil de dimensiunile lucrarii – obiectelor ce trebuiesc transportate; si locatia in care trebuiesc livrate. Va rugam de asemenea sa ne contactati – conform punctului 3; pentru a va putea oferi detalii mai concrete.

5. Se asigura montarea?

Da, serviciile noastre includ si montajul. De regula acesta este inclus in pret.

6. Ce materiale / solutii si procedee folositi?

Lucram in otel, bronz alama, fier forjat si fonta. Finisajele si procedeele folosite pot fi zincare(galvanizare), grunduire, vopsire – vopsea pentru rugina(pentru restaurari) sau de aspect, vopsire electrostatica acestea fiind in special pentru fier. Pentru alama folosim slefuire, lustruire, patinare, lacuire.

7. Cat timp dureaza realizarea ori inceperea acesteia?

Timpul in care putem incepe lucrarea dvs. depinde de cat este de incarcat programul nostru, realizarea acesteia depinde in mod normal de dimensiuni. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare si o estimare mai exacta.

 

Drepturile de autor

Vinderea, reproducerea, copierea, multiplicarea precum si folosirea materialelor prezente pe acest site(www.eldstil.com ) in moduri si scopuri ce nu respecta dispozitiile legislatiei romanesti sau internationale cu privire la drepturile de autor si propietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Parteneri
Urmareste-ne