Producator de candelabre, masti calorifer, balustrade din alama si fier forjat
Eldstil.com – Contact

Tel: 0721.330.736; Tel2: 0724.266.676;

Email: contact@eldstil.com

Web: www.eldstil.com

Curatarea petelor de pe obiectele din alama

martie 4, 2012adminArticole0

Daca sunteti in cautarea unei metode eficienta de curatare a petelor de pe alama, urmariti cu atentie explicatiile si pasii urmatori.

Desi la prima vedere nu pare sa aiba vreo legatura, un mare „dusman” al petelor de pe obiectele din alama este sarea de masa si sucul de lamaie. Mai jos sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a curata petele de pe orice obiect din alama din casa ta.

Primul pas – Prepararea solutiei

Inainte de toate, va trebui sa gasiti o metoda usoara de a aplica solutia. Cea mai eficienta metoda o consider sticla „pulverizator”.

Intr-o sticla goala, combinati introduceti urmatoarele:

  1. 1 lingura suc de lamaie
  2. 1 lingurita sare de masa
  3. ½ ceasca de apa calda.

Odata ce ingredientele au fost amestecate, sigilati/inchideti sticla si aplicati pe toate zonele din alama cu pete ce doriti sa le curatati.

Al doilea pas – Curatarea petelor

Dupa ce ingredientele au fost amestecate, folositi pulverizatorul pe zonele cu pete ce doriti sa le indepartati. Dupa ce solutia a fost aplicata, lasati timp de 10 minute pentru ca aceasta sa-si faca efectul, urmand ca mai apoi sa o curatati cu o carpa.

In functie de cat de „patrunse” sunt petele, stergeti cu o carpa normala ori cu o carpa/burete abraziv.

In cele din urma, clatiti solutia aplicata pe alama sub un robinet.

Tagged , , , , ,

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Drepturile de autor

Vinderea, reproducerea, copierea, multiplicarea precum si folosirea materialelor prezente pe acest site(www.eldstil.com ) in moduri si scopuri ce nu respecta dispozitiile legislatiei romanesti sau internationale cu privire la drepturile de autor si propietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Parteneri
Urmareste-ne